Bij The Webmen maken we niet alleen perfect werkende en mooi ogende online toepassingen, we delen die kennis en ervaring ook graag. Zoals bij Academy Oost.

jeroen presentatie academyoost 250

Jeroen Olthof Academy Oost

Kennisdeling rond online marketing

Academy Oost is een initiatief van de Regio Academy gericht op kennisdeling. Organisaties uit de praktijk delen er hun kennis op gebied van online marketing. Om bij te blijven in het snel veranderende online landschap kun je geen moment verslappen. Omdat wij deze ontwikkelingen dagelijks toepassen in ons werk, is het ook niet zo gek dat Academy Oost regelmatig een beroep op ons doet om deze te presenteren.

The Webmen als kennispartner

Als kennispartner hebben wij al presentaties mogen geven over zaken waar we veel ervaring mee hebben. Denk aan het opzetten van een professionele webshop, Facebook 2.0 en recent over de online trends van 2014 en verder. Aan onderwerpen en inspiratie geen gebrek en The Webmen biedt je graag inspiratie die je direct kunt toepassen in je eigen werk. Later in het jaar is er een workshop over de ontwikkelingen op gebied van zoekmachinemarketing (SEO en SEA). 

Belangstellenden kunnen 'seats' afnemen bij Academy Oost en hebben toegang tot de sessies en een jaarlijks dagcongres. 

Vragen? We bijten niet